Hoppa till huvudinnehåll

Årsmötet den 27/3

Byst Jutte

Onsdagen den 27/3 höll vi vårt 108:e årsmöte på Folkets hus. Mötet inleddes med middag för att sedan övergå i de sedvanliga årsmötesförhandlingarna.

En byst av vår tidigare ordförande (både i avdelningen och förbundet) Matts Jutterström avtäcktes under en fin minnesceremoni. Vice förbundsordförande Mikael Lilja och Matts dotter Kim Jutterström deltog vid ceremonin med några fina ord om Matts.

Val till ny avdelningsordförande genomfördes efter personval med sluten omröstning. Valet stod mellan valberedningens förslag Johan Viklund och övrig nominerad Andreas Eldsand. När rösterna hade kontrollräknats ett par gånger kunde rösträknarna och mötet konstatera att Johan Viklund valdes till ordförande med siffrorna 45-24.

Ytterligare en lång rad val genomfördes med acklamation bland annat valdes Josefin Stark att ersätta Johan Viklund som styrelseledamot, Måns Swärd valdes till 2:e vice MBL-mottagare vid KM, Micael Wiberg valdes till skyddsombud KM och Emil Andersson valdes till skyddsombud för UH, EBH.

Stefan Persson och Michael Johansson fick motta förbundets hederstecken för 25 år som förtroendevalda.

Slutligen avtackades Christer Johansson för sina år som förtroendevald och de senaste sju åren som avdelningens ordförande, med en tavla målad av Isabelle Rönnquist.

Listan över alla förtroendevalda i avdelningen som finns på hemsidan, kommer att uppdateras inom kort efter alla justeringar som gjorts.