Pappers UNG2020

I maj 2018 tog Pappers styrelse det historiska beslutet att i oktober 2020 fira sitt 100-årsjubileum genom att lyfta fram och inspirera dagens och morgondagens unga fackliga ledare. Detta även med bakgrund till det beslut att Pappers kommer och ska vara eget förbund 40 år framåt. Det är nu bestämt att den 30 september - 2 oktober i Stockholm år 2020 kommer 2000 ungdomar och medlemmar under 30 år att träffas.

Ung2020 Logo


Nedan kan du och dina arbetskamrater föranmäla ert intresse och hålla er uppdaterade på vad som sker upp till eventet år 2020. Ni kan även boka in ett besök på arbetsplatsen från våran projektgrupp om ni vill veta mer om satsningen. Scrolla i fönstret så kommer frågorna längre ner.


Fram till år 2020 kommer det att ske flera konferenser och utbildningar med syfte att främja, lyfta och belysa vikten av medlemmars engagemang. Först ut blir ungdomskonferensen 4-5/12 på Runö. Är du intresserad eller har frågor, kontakta någon på förbundet eller någon i projektgruppen. Vill du däremot anmäla dig till en utannonserad konferens eller kurs måste anmälan gå till Pauline på förbundskontoret.

Ungdomskonferensen är först ut och riktar sig till personer under 30 år och det är avdelningsstyrelsernas uppgift att utse en ungdomsansvarig. Är det så att du inte har ett förtroendeuppdrag i avdelningen kan du fortfarande delta i dessa aktiviteter. Vi ser helst att du är under 30 år.

Vi på förbundskontoret vill gärna ha mottagare av material och information och då får du ett uppdrag vi kallar UNG2020-Ambassadör. Då hjälper ni oss att sprida denna supersatsning fram till 2020.Vi uppmuntrar er alla att ha ett uppmärksammat öga och öra på unga som visar någon slags nyfikenhet på det fackliga arbetet men inte känner sig redo att ta sig an ett uppdrag – att ge dem en möjlighet att delta.

UNG2020 - Nyhetsbrev nr 1 April 2019

Letar du efter någon av Pappers 55 avdelningar?

  Visa karta   Visa lista