Hoppa till huvudinnehåll

Medlem

Pappers är fackföreningen för dig som arbetar inom massa eller pappersindustrin. Som medlem får du inte bara en tryggare anställning – du får även förmåner som sträcker sig mellan allt från rabatt på tågresor till riktigt bra medlemsförsäkringar och en trygg kontaktpunkt på din arbetsplats.

Gör som 94 % av dina branschkollegor redan gjort – bli medlem i Pappers!

FEm anledningar att gå med i Pappers

1. Koll på läget

2. Du är försäkrad

3. Aldrig ensam!

4. Starkare tillsammans

5. Högre lön

Kontakta medlemsservice

Telefon växel 
08 - 796 61 00

Telefontid
mån - fre 09.00 - 11.30

Medlemsservice hjälper dig med frågor kring medlemsavgift, avier, förändring av medlemskapet och allmänna frågor om Pappers. 

Har du andra frågor, kontakta din avdelning. 

Lokala avdelningar

Pappers har en stark närvaro på bruken runt om i Sverige. Vi har en fackexpedition på varje arbetsplats vilket innebär att du alltid har nära till en facklig representant.

Som medlem i Pappers är du medlem både i en lokal avdelning och i förbundet centralt. Du kommer ha mest kontakt med din avdelning som kan hjälpa dig med de flesta av dina frågor som vad som gäller på jobbet eller om något går fel och du behöver hjälp. Pappers centralt jobbar med mer övergripande frågor som att förhandla fram centrala kollektivavtal och utbildningar, är med och påverkar i samhällsdebatten samt agerar stöd åt avdelningarna.

Alla arbetare som har en anställning på ett massa- och pappersbruk är välkomna som medlemmar. Det innebär att Pappers medlemmar består av många olika yrken. Kontakta avdelningarna i Pappers