Hoppa till huvudinnehåll

Mycket kan hända på en sommar!

Ska du jobba på ett massa- och pappersbruk i sommar? Bra då har du kommit helt rätt!

Pappers är fackföreningen för dig som arbetar inom massa- och pappersindustrin. Som medlem får du inte bara en tryggare anställning – du får även förmåner som sträcker sig mellan allt från rabatt på tågresor till riktigt bra medlemsförsäkringar. Dessutom får du en trygg kontaktpunkt på din arbetsplats.


”Men jag är ju bara här över sommaren?”

Även om du bara är anställd under en kortare period är det bra att vara medlem i facket. Mycket kan hända på en sommar, och ett medlemskap i Pappers kan hjälpa dig till exempel när arbetsgivaren vill att du ska byta skift, när du påbörjar eller avslutar din anställning, eller om du bara har allmänna funderingar kring dina arbetsvillkor. Det kan exempelvis gälla dina arbetstider eller din lön. 

Bli medlem 

faq_600x300_vitbakgrund.png

Bild
FAg_600x300_vitbakgrund

Koll på läget

Vi har stenkoll på vad som gäller på ditt jobb, och som medlem kan du alltid vända dig till de förtroendevalda på din arbetsplats.

Undrar du hur många timmar du får jobba i sträck? Vad du ska göra om lönen inte stämmer eller hur nära inpå du får byta schema? Vi har svaret!

forsakrad_600x300_vitbakgrund.png

Bild
Försäkringsillustration

Du är försäkrad!

I ditt medlemskap ingår olika försäkringar som skyddar dig både på jobbet och på fritiden. Bland annat ingår hemförsäkring, inkomstförsäkring*, avtalspension samt flera avtalsförsäkringar som till exempel kan ge dig upp till 90 % av din lön vid föräldraledighet. En tryggare anställning helt enkelt!

*om du även är med i Pappers a-kassa. Läs mer på pappersakassa.se

gemenskap_600x300_vitbakgrund.png

Bild
Gemenskapsillustration 600x300

Aldrig ensam

Vi värdesätter den lokala närvaron så att du som medlem alltid har någon att vända dig till. Med Pappers många skyddsombud runtom på arbetsplatserna får du en person på plats som du kan förlita dig på för att du ska ha en trygg och säker arbetsmiljö. Vi har din rygg i vått och torrt.

utbildning_600x300_vitbakgrund.png

Bild
Utbildninsicon 600x300

Gratis medlemskap under studierNA

Om du ska studera till hösten är det inga problem – anmäl dina planerade studier till din avdelning så blir ditt medlemskap gratis under studietiden!