Hoppa till huvudinnehåll

Ungdomskurs - Uddevalla INSTÄLLT!

Välkommen att anmäla deltagare till Pappers Ungdomskurs. Inget krav på uppdrag finns. Har du bara ett intresse av ditt fack Pappers räcker det långt. Kursen riktar sig mot er nya yngre medlemmar som inte tidigare har gått på någon ungdomskurs inom Pappers. Välkomna att anmäla er och träffa andra unga vuxna från hela landet.

Ni får grundläggande kunskaper som Pappers organisation och verksamhet. Inriktningen är att ge er insikt och kunskap om hur man via egen aktivitet kan vara med och påverka utvecklingen på din arbetsplats och i samhället. • Vad är Pappers? • Vi och Organisationen • Studiebesök på ett pappersbruk • Vad kan jag göra för att engagera mig? • UNG2020 – Ett jätteevent för dig som är medlem i Pappers.

Kursen startar efter lunch kl 13:00 20/4 och avslutas efter lunch kl 13:00 23/4. Resebeställningar och samordnad transport meddelas av resebyrån t/r flygplats/kursgård till den mailadress som lämnats vid anmälan. Resor till och från administreras och bokas av vår resebyrå REX-Travel. Efter sista anmälningsdag får ni kontakta REX-Travel på 08-652 00 00 eller maila boka [at] rextravel.se om ni har frågor om er resa. Dessa kommer i god tid innan kursstart. Pappers står för resa, kost och logi. För deltagarna utbetalas ett utbildningsstipendium.

Anmälan sker via länken https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=TTJkVoONYk2ik1OfdAT…

Datum

-

Sista anmälningsdag

13 mars 2020

Plats

Bohusgården -Uddevalla

Kurser och aktiviteter

Datum Event Plats
23 maj - 25 maj SHSO -konferens Runö Möte och Events Åkersberga
25 maj Digital utbildning-Entreprenad och bemanning utifrån Pappers perspektiv Digitalt via Teams
1 jun - 2 jun Förbundsårsmöte Runö Möten och Events Åkersberga
8 jun - 10 jun SHSO - konferens Runö Möte och Events Åkersberga
Pappers avdelningar

Våra medlemmarna är organiserade i 54 lokala avdelningar, från Nymölla i söder till Kalix i norr.

Gå vidare till avdelningarna

Pappers webb-TV

I vår webbkanal på YouTube kan du bland annat se filmer från pappers kongresser, förbundsmöten, intervjuer och inslag om avtalsrörelsen.

Gå vidare till alla filmer

Följ Pappers på sociala medier