Hoppa till huvudinnehåll

Tema Arbetsmiljö: Hindrande av skyddsombud

Hur identifierar vi när våra skyddsombud blir hindrade i sina uppdrag och hur kan vi agera då?

Utbildningen riktar sig till dem med förhandlingsmandat på avdelningen, i första hand ordförande samt avdelningens SHSO eller HSO.

Datum

-

Sista anmälningsdag

27 september 2024

Plats

Runö Möten & Events, Åkersberga

Förtroendeuppdrag

Kursen kräver att du har ett aktivt förtroendeuppdrag inom Pappers.

Visa förtroendeuppdrag

Huvudskyddsombud (Sektion)
Huvudskyddsombud (Avdelning)
Ordförande (Sektion)
Ordförande (Avdelning)
Ordförande sektion (Avdelning)
Samordnande Huvudskyddsombud (Sektion)
Samordnande Huvudskyddsombud (Avdelning)

Ersättning

Ersättning och ledighet enligt FML §7

Reseinformation

Resor till kurs samordnas av Rex-travel. Du ansvarar för att boka din resa via dem. Ring 08-652 00 00 eller mejla boka@rextravel.se. Ange kostnadsställe 834.
Pappers har en rese- och miljöpolicy att upprätthålla. Det är främst 2:a klass tågbiljetter som gäller men i den mån man bor längre bort kan flyg förekomma. Att ta egen bil är inte tillåtet. Undantag kan godkännas till exempel vid samåkning, kontakta Rex-travel.
Om du måste resa hemifrån tidigare än 06:00 får man logi dagen innan för att kunna komma i tid till kursstart. Biljetterna är inte ombokningsbara. Frågor gällande din resa och om du får/kan komma dagen innan, svarar REX-travel på. Resan bokar du först när du fått status definitiv.


Avbokning

Återbud/avbokning av din kursplats kan du göra via mina sidor fram till sista anmälningsdag. Om det sker efter kan en avbokningsavgift kan tillfalla avdelningen.

Att tänka på

Pappers har beslutat om en värdegrund som du behöver följa när du är på kurs arrangerad av förbundet. Pappers står upp för allas lika värde oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller religion.

Pappers bjuder aldrig på alkohol. Alkoholförtäring är tillåten men med måtta så att du kommer i tid och deltar aktivt på alla träffar.


QR-kod