Hoppa till huvudinnehåll

Studieträff

Välkommen på studieträff
Härmed bjuds en per avdelning in till 2024 års studieträff.

Syftet med träffen är att byta erfarenheter, uppdateras på vad som är nytt och att inspireras till att utveckla avdelningens arbetssätt kring studier.

Träffen vänder sig först och främst till den som är studieorganisatör på avdelningen. Har hen inte möjlighet att delta är avdelningen välkommen att skicka en annan representant, som har insikt i avdelningens studiefrågor.

Datum

-

Sista anmälningsdag

1 december 2023

Plats

Runö Möten & Events, Åkersberga

Ersättning

Ersättning enligt uppdragsreglementet. Ansök om ersättning via mina sidor på pappers.se. Ange kostnadsställe 823. Ersättning söks först efter avslutad träff.

Reseinformation

Du ansvarar för att boka din biljett t/r till kursgård/kursplats när du fåt en definitiv plats på träffen. Det ska göras inom en vecka från det att platsen är bekräftas av oss. Kontakta vår resebyrå REX-Travel på 08-652 00 00 eller mejla boka@rextravel.se. Ange kostnadsställe 823.


Avbokning

Återbud lämnas snarast så att platsen kan ges till någon annan. Så länge din bokning har status preliminär kan du avboka själv via Mina Sidor.

Vid sen avbokning, debiteras din avdelning en avgift. Mejla till: kurs@pappers.se

Att tänka på

Pappers har beslutat om en värdegrund som du behöver följa när du är på kurs arrangerad av förbundet. Pappers står upp för allas lika värde oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller religion.

Pappers bjuder aldrig på alkohol. Alkoholförtäring är tillåten men med måtta så att du kommer i tid och deltar aktivt på alla träffar.


QR-kod