Hoppa till huvudinnehåll

Introduktion för studieorganisatörer

Välkommen att delta på Pappers introduktion för studieorganisatörer. Träffen vänder sig till dig som är ny som studieorganisatör, eller till dig som haft uppdraget ett tag men ännu inte varit på en introduktion. Vi går igenom kursutbud och målgrupp. Vi kommer att diskutera rollen som studieorganisatör och även gå igenom reglementen och praktiskt kring uppdraget.

Datum

-

Sista anmälningsdag

6 september 2024

Plats

Förbundskontoret

Förtroendeuppdrag

Studieorganisatör (Sektion)
Studieorganisatör (Avdelning)

Ersättning

Ersättning sker enligt FML § 7. Om du är på kurs under lediga dagar, prata med din avdelning om vad som gäller hos er.

Pappers står för resan till träffen. Har du behövt göra utlägg för resan söker du ersättning på Mina Sidor.

Reseinformation

Resor till kurs samordnas av Rex-travel. Du ansvarar för att boka din resa via dem. Ring 08-652 00 00 eller mejla boka@rextravel.se. Ange kostnadsställe 823.
Pappers har en rese- och miljöpolicy att upprätthålla. Det är främst 2:a klass tågbiljetter som gäller men i den mån man bor längre bort kan flyg förekomma. Att ta egen bil är inte tillåtet. Undantag kan godkännas till exempel vid samåkning, kontakta Rex-travel.
Om du måste resa hemifrån tidigare än 06:00 får man logi dagen innan för att kunna komma i tid till kursstart. Biljetterna är inte ombokningsbara. Frågor gällande din resa och om du får/kan komma dagen innan, svarar REX-travel på. Resan bokar du först när du fått status definitiv.


Avbokning

Återbud lämnas snarast så att platsen kan ges till någon annan. Så länge din bokning har status preliminär kan du avboka själv via Mina Sidor.

Vid sen avbokning, debiteras din avdelning en avgift. Mejla till: kurs@pappers.se

Att tänka på

Pappers har beslutat om en värdegrund som du behöver följa när du är på kurs arrangerad av förbundet. Pappers står upp för allas lika värde oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller religion.

Pappers bjuder aldrig på alkohol. Alkoholförtäring är tillåten men med måtta så att du kommer i tid och deltar aktivt på alla träffar.


QR-kod