Hoppa till huvudinnehåll

INSTÄLLT: Styrelseutbildning - Bålsta

Det här en kurs som ger dig en grundläggande beskrivning av vad det innebär att vara styrelseledamot i en avdelningsstyrelse i Pappersindustriarbetarförbundet.

Utbildningen vänder sig till dig som är ordinarie ledamot i avdelningsstyrelsen och har gått Pappers- Förbundskurs och Lag-& Avtalskurs eller har motsvarande kunskap.

Syftet med kursen är att du ska få kunskaper som gör att du känner dig trygg och säker på vad styrelsearbete innebär. Du får reda på vad en avdelningsstyrelse har för ansvar, uppgifter och möjligheter att styra. Men också hur styrelsens roll i samverkan med medlemmar, revisorer och valberedning bör se ut. 

Att vara med i en avdelningsstyrelse i Pappersindustriarbetarförbundet är ett viktigt, meningsfullt och intressant uppdrag. Som förtroendevald ska du tillsammans med alla andra förtroendevalda verka för våra medlemmars och vårt förbunds bästa. Du är vald för att du har ett förtroende och att det finns positiva förväntningar på dig.

Kursen startar kl 13:00 15/9 och avslutas 17/9 kl 13:00. Inleds och avslutas med lunch. Förbundet ersätter för faktisk förlorad arbetsförtjänst och ledighet söker man enligt FML §6.

Anmälan sker via länken https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=TTJkVoONYk2ik1OfdAT…

Resor till och från kursen administreras och bokas av vår resebyrå REX-Travel. Resebeställningar och samordnad transport till kursen meddelas av resebyrån t/r flygplats/kursgård/tågstation till den mailadress som lämnats vid anmälan. Efter sista anmälningsdag får ni kontakta REX-travel på 08-652 00 00 eller maila boka@rextravel.se om ni har frågor om er resa.  Dessa kommer i god tid innan kursstart. Vid återbud meddela både förbundskontoret och REX-Travel.

Bekräftelse på kursdeltagande går per mail till deltagare efter sista anmälningsdag som är 5 juni.

Datum

-

Sista anmälningsdag

5 juni 2020

Plats

Lastberget - Bålsta

QR-kod