Hoppa till huvudinnehåll

Arbetsmiljökurs steg 1 & 2

Kursens syfte är att stärka dig i din roll som skyddsombud. Genom att du får mer kunskap om arbetsmiljöarbetet och blir mer trygg i din roll kommer du bättre kunna identifiera risker i arbetet.

Då samverka med arbetsgivaren och andra aktörer är viktigt för ett fungerande arbetsmiljöarbete kommer vi under kursen att gå igenom hur du kan göra detta på ett bra sätt.

Genom grupparbeten och diskussioner med andra skyddsombud kommer du att få lära dig av deras erfarenheter och dela med dig av dina egna. Du kommer också att lära dig var du kan söka information och hur du omsätter det i det dagliga arbetsmiljöarbetet.

Målgrupp: Utbildningen riktar sig till dig som är skyddsombud i Pappers

Förkunskaper: BAM, gärna också förbundskursen.

Ledighet: Deltagarna söker ledighet i enlighet med 6 § förtroendemannalagen. Kostnad och ersättning: Förbundet står för resor, kost och logi. Begär betalning av arbetsgivare enligt 7 § lön under kurs.

Resor: Resor hemifrån t/r till kursgård, som registrerats vid anmälan, administreras och meddelas av vår resebyrå REX-Travel, till den mejladress angiven vid kursansökan och biljetter kommer i god tid innan kursstart.

Anmäl dig HÄR  

 

Datum

-
-

Sista anmälningsdag

10 mars 2023

QR-kod