Hoppa till huvudinnehåll

Ungdomskurs

För dig som är ung medlem och vill få en första inblick i din fackliga organisation. Vi kommer bland annat att diskutera vilka som är facket och varför facket behövs. Arbetsmiljö, kollektivavtal och lagar påverkar din vardag och under kursen får du förståelse för hur allt hänger ihop. Dessutom får du träffa andra unga medlemmar. Förbundet ansvarar för och genomför utbildningen som pågår under tre dagar.

Datum

-

Sista anmälningsdag

16 augusti 2024

Plats

Runö Möten & Events, Åkersberga

Ersättning

Du har rätt till utbildningsstipendium under de dagar du är på ungdomskurs. Läs mer på pappers.se/facklig-utbildning/ersattning

Efter avslutad kurs, när du har fått status deltagit, kommer du hitta en delvis förifylld reseräkning för kursen under Mina Bokningar på Mina Sidor. Klicka på den gröna knappen och skicka in reseräkningen inom 30 dagar efter avslutad kurs.

Reseinformation

Resor till kurs samordnas av Rex-travel. Du ansvarar för att boka din resa via dem. Ring 08-652 00 00 eller mejla boka@rextravel.se. Ange kostnadsställe 834.
Pappers har en rese- och miljöpolicy att upprätthålla. Det är främst 2:a klass tågbiljetter som gäller men i den mån man bor längre bort kan flyg förekomma. Att ta egen bil är inte tillåtet. Undantag kan godkännas till exempel vid samåkning, kontakta Rex-travel.
Om du måste resa hemifrån tidigare än 06:00 får man logi dagen innan för att kunna komma i tid till kursstart. Biljetterna är inte ombokningsbara. Frågor gällande din resa och om du får/kan komma dagen innan, svarar REX-travel på. Resan bokar du först när du fått status definitiv.


Avbokning

Återbud lämnas snarast så att platsen kan ges till någon annan. Så länge din bokning har status preliminär kan du avboka själv via Mina Sidor.

Vid sen avbokning, när din bokning har status definitiv, debiteras din avdelning en avgift. Mejla till: kurs@pappers.se

Att tänka på

Pappers har beslutat om en värdegrund som du behöver följa när du är på kurs arrangerad av förbundet. Pappers står upp för allas lika värde oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller religion.

Alkohol
Pappers bjuder aldrig på alkohol. Alkoholförtäring är tillåten men med måtta så att du kommer i tid och deltar aktivt på alla träffar.


QR-kod