Hoppa till huvudinnehåll

Ung-ambassadörsträff 2022

Förbundet bjuder in avdelningarnas ung-ambassadörer till en förberedande träff inför eventet UNG2022. Träffen hålls i Stockholm den 15-16 mars.  

Vi träffas på Clarion Amaranten, Kungsholmsgatan 31, Stockholm, den 15 mars klockan 11.00. Ni kommer att bo på det hotellet men vi ska ha träffen på Münchenbryggeriet, samma ställe där eventet kommer att hållas i maj. Efter att vi har samlats på Clarion kommer vi gemensamt ta oss till Münchenbryggeriet där vi startar med lunch klockan 12.00.  

Vi avslutar senast klockan 15.00 på Münchenbryggeriet den 16 mars och tar oss gemensamt till T-centralen. Programmet för dagarna får ni på plats.  

Syftet är att tillsammans med andra ungambassadör i Pappers tagga och förbereda inför UNG2022. Ni kommer även att få veta mer om eventet, programmet och vad som förväntas av er.  

Förbundet står för resa, boende, mat och eventuellt förlorad arbetsförtjänst under träffen. Vi har begränsat antal platser. De avdelningar som har flera ung-ambassadörer kommer eventuellt att få prioritera deltagare.  

Anmäl dig här

Datum

-

Sista anmälningsdag

11 februari 2022

Plats

Münchenbryggeriet

QR-kod