Hoppa till huvudinnehåll

Studieträff

Välkommen på studieträff

Härmed bjuds en studieansvarig per avdelning in till 2023 års studieträff. Syftet med träffen är att byta erfarenheter, uppdateras på vad som är nytt på studiesida och att inspireras till att utveckla avdelningens arbetssätt gällande studier.

Under dagarna ska vi bland annat diskutera hur vi kan se till att alla Pappers medlemmar får möjlighet att gå en medlemsutbildning. Vi kommer att prata om hur vi rekryterar till kurser och hur det sker rent praktiskt, samt diskutera hur vi kan förbättra kommunikationen mellan lokal och central verksamhet.   

Om avdelningen håller egna medlemsutbildningar vore det bra om ni vill ta med och visa hur till exempel schema och material ser ut.

Har inte vald studieorganisatör möjlighet att delta är avdelningen välkommen att skicka en annan representant, som är engagerad i avdelningens studiefrågor.

Målgrupp: studieansvarig på avdelningen.

När: 31/1 - 1/2

Var: Runö Möten & Events, Åkersberga

Tid: Start 12:00 avslut efter lunch ca 15:00

Medverkande: POSK (Pappers organisation och studiekommitté)

Resor: Administreras genom vår resebyrå REX-travel. Ni lämnar eran biljettbeställning i anmälan och biljetter kommer i god tid innan kursstart. Frågor om resa kontakta dem på 08-652 00 00 eller mejla boka@rextravel.se

Sista anmälningsdagen är fredagen den 23/12

Anmäl dig här

Datum

-

Sista anmälningsdag

23 december 2022

Plats

Runö Möte och Events Åkersberga

QR-kod