Hoppa till huvudinnehåll

Redan över 160 anmälda till UNG2022

Elsa
Aktuellt 30 november 2021

Elsa Vesterlund, 20 år som jobbar på bruket i Obbola, var bland de första att anmäla sig till UNG2022, när anmälan öppnade i mitten av november.

- Oj var jag så snabb, vad roligt. Jag valdes till ung-ambassadör innan sommaren och var anmäld till UNG2020 så jag visste att en ny upplaga var på gång. Så jag hade bestämt mig för att åka redan innan anmälan öppnades.

Elsa jobbar som automationstekniker sedan drygt 1,5 år tillbaka. Förutom uppdraget som ung-ambassadör sitter hon även med i avdelningsstyrelsen. Elsa har alltså redan ett fackligt engagemang, något som Pappers vill väcka hos fler unga med UNG2022-eventet.

- Mest ser jag fram emot att få träffa andra från hela Sverige och att ha kul tillsammans. Men jag vill också lära mig nya saker. Och så hoppas jag att vi pratar om jämställdhet, det är nämligen en av frågorna jag brinner för.

UNG2022 kommer ha fyra olika teman: livet, jobbet, samhället och ”vi vill”. Fyra bra ämnen, som alla kan relatera till, enligt Elsa. Framförallt frågan om vad unga vill med facket i framtiden. Läs mer om UNG2022

Eventet har plats för 800 personer och det rullar in nya anmälningar hela tiden. Anmälan är öppen fram till den 7 februari men det kan bli fullt redan innan, så tveka inte utan anmäl dig redan idag.