Hoppa till huvudinnehåll

Nu kan du börja spara långsiktigt med Medlemsspar. Till medlemspris så klart!

Medlemsspar
Aktuellt 17 maj 2021

I samarbete med Folksam kan vi erbjuda dig ett riktigt bra långsiktigt sparande för exempelvis din pension. Du får låga avgifter och möjligheten att spara långsiktigt i ett kundägt bolag som förvaltar mer än 450 miljarder kronor för vanliga människors pensioner och tjänstepensioner.

För dig som kanske vill spara till en tryggare framtid med mer möjligheter som pensionär så finns det många sparformer där ute. Vissa lovar guld och gröna skogar med möjlighet till snabba vinster. Ett tryggt sparande ska ge bra avkastning över lång tid. Viss risk finns det alltid när man sparar, men det ska vara tydligt om det är en högre risk så att du inte får en obehaglig överraskning.

Ett sparande speciellt för dig och dina kollegor

Du startar sparandet själv på folksam.se/pappers/medlemsspar vilket bidrar till att hålla avgifterna nere. Låga avgifter på ett långsiktigt sparande ger dig bättre förutsättningar för en bra pension på sikt. Välj mellan Medlemsspar Trygg där Folksam placerar pengarna och Medlemsspar Fond där du själv kan välja bland utvalda fonder.

Medlemsspar Trygg

Dina pengar läggs i en kapitalförsäkring med traditionell förvaltning, vilket betyder att du inte behöver fatta några beslut om hur pengarna placeras. Folksam placerar dina pengar i en blandning av räntebärande värdepapper, aktier och fastigheter på ett ansvarsfullt sätt så att du ska känna dig trygg. Målet är att dina pengar ska öka i värde på ett stabilt och säkert sätt under lång tid.

Medlemsspar Fond

Det finns även Medlemsspar med fondförvaltning, vilket innebär att du själv väljer fonder ur Folksams utbud. När du väljer fonder själv har du chansen till större och snabbare värdeökning än med Medlemsspar Trygg. Men du löper också risken att ditt sparande kan sjunka i värde.

Ju längre du sparar desto större chans får dina pengar att växa. Testa gärna att räkna på ditt eget sparande och se hur mycket ditt sparande kan växa vid olika avkastningsnivåer.

Medlemsspar är ett sparande som du startar själv på folksam.se/pappers/medlemsspar