Hoppa till huvudinnehåll

Nybeställning Fleecetröjor

Hej
 
Vi gör nu en kompletterande beställning av de populära fleecetröjorna från pappers avd34. Detta då några missade att beställa men även då det tillkommit nya medlemmar i pappers avd34.
 
Finns några exemplar att prova på pappers expedition om man är osäker på sin storlek. Ibland har de upplevts lite små i storlek så är ni osäkra på vilken storlek ni behöver välj det större alternativet.
 
Har visat sig att den gröna tröjan är svårare att få tag på så för snabbare leverans kan det vara ett förslag att inte välja grön, eller så får man vara beredd att vänta lite extra på sin leverans, kan dröja till efter sommaren. Men följ nedan länkar så ser Ni om just ert önskemål finns hemma just nu.
 
Finns även några tröjor på expeditionen hemma redan nu som man kan välja mellan om det skulle vara visa sig vara en storlek som passar.
Finns:
1 ST mörkgrön Herr stl S
1 ST svart Herr stl L
1 ST svart DAM XL
 
 
Vill ni göra en beställning eller prova en tröja kom inom pappers expedition.
 
Har ni en kollega ute i fabriken som är pappers medlem och som missade beställa senast be dem kontakta Linda Bengtsson eller Marcus Andersson eller bara vidarebefordra deras önskemål via detta mail.
 
MVH Linda Bengtsson, pappers avd34