Hoppa till huvudinnehåll

Omorganisation Munksund

Hej på er, vi känner att det är på plats med lite information om det som sker i omorganisationens spår.

Nu på onsdag den 13/3 så förhandlar vi den sista delen av risk/konsekvensbedömningen för driften.

Vi står långt ifrån varandra och det betyder att vi kommer att reservera oss till beslutet, rent tekniskt så skriver vi under protokollet men med en skrivning om att vi reserverar oss till beslutet. Företaget kommer ändå att genomföra förändringen men utan förhandlingslösningar.

Företaget kommer att bära ut budskapet, men i skrivande stund så vet vi inte om det blir i storgrupper eller avdelningsvis, datum är inte klart men inom 2 veckor borde det vara klart att presentera.

Vi i pappers kommer att träffa er avdelningsvis efter företagets genomgång, vilket kommer att kräva planering och vi uppmanar er att delta på dessa där vi bland annat kommer att gå igenom den risk och konsekvensbedömning som gjorts.

Då organisationsförhandlingar är klar så återstår många förhandlingar som tex kan vara omplaceringar. Vi ser att förhandlingarna som tar vid efter själva organisationsförhandlingen är väldigt viktiga. Vi hoppas göra detta så skyndsamt som möjligt så orostiden inte blir allt för lång, men vi vill absolut inte tumma på slutresultatet av förhandlingarna.

Vi återkommer senare om tider för de gruppvisa informationstillfällena.

// Styrelsen AVD 158