Hoppa till huvudinnehåll

Nyhetsbrev Juni

Hej på er alla medlemmar!
Vi har idag haft ett styrelsemöte där vi informerar er lite kort om vad vi tog upp.

 • Vi påminner er alla om vikten av att skriva flera riskobservationer. De rapporteras alldeles för få, så vi ber er och vi påminner er om att skriva flera. Detta är för allas säkerhet och välmående. 
 • Vi har beslutat att sponsra Föreningen Nätet i Obbola med 6000kr för ett evenemang i sommar. Vi gjorde även detta ifjol då Nätet arrangerade "Crusingen" som säkert många utav er deltog på. Så vi hoppas på något liknande lyckat evenemang av Nätet även denna sommar.
 • Vi har även tagit beslutet att donera 15000kr till Palmecentret, detta är pengar som kommer gå till de drabbade i Palestina.
 • Vi tog oss även en stund och utvärderade Förtroendevalda dagen som vi genomförde på Obbola Folketshus den 27 maj. 
  Vi fick en del frågor från olika avdelningar från det mötet som vi skall tar reda på svar, och sen meddela berörda personer/avdelningar. Så vi jobbar på att få fram bra och korrekta svar till er.
  De va bland annat frågor om:
  Rotationsfaktorn på IMM
  BVA och Jour utkallelse på förrådet
  Vad kommer utbildningen som företaget erbjuder till samtliga att innebära för EA (Utbilda dig inom automation! detta ligger ute på intranätet)
  Plus några andra frågor också.

  Vi passar även på att tacka alla förtroendevalda för erat deltagande denna dag! Vi hoppas att ni tycker dagen va bra och givande, vilket vi gjorde.

   
 • Från Sociala Fonden kan vi tyvärr meddela att lägenheten i Berlin kommer att försvinna, när vet vi tyvärr inte. Så vill man åka till Berlin så passa på att göra de inom kort innan den tyvärr försvinner.

  Nu tar vi i styrelsen en lika välbehövlig semester som ni andra och laddar om batterierna för att komma tillbaka till hösten för att ta oss an nya utmaningar för att göra de så bra som möjligt för alla våra medlemmar!
  Fackexpeditionen är stängd under veckorna 26-36.
  För att komma i kontakt med en fackligrepresentant under dessa veckor så är de följande som gäller:
  Mellan 17/6-21/7 Jonas Jansson ni ringer på 070-2332105
  Mellan 22/7-25/8 Andreas Sandlund ni ringer på 072-1459805

  Vi passar på att önska er alla en mycket bra semester! Va rädd om er och njut av eran lediga tid!
   

  Mvh / Styrelsen Pappers Avd.29.