Hoppa till huvudinnehåll

Vanliga frågor och svar UNG2022

Här samlar vi de vanligaste frågorna kopplade till eventet UNG2022. Saknar du svar på någon fråga, hör av dig till oss på ung@pappers.se

Har du frågor om din bokning eller behöver avboka, kontaktar du anmalan@vivill.se

Hur söker jag förlorad arbetsinkomst?

Reseräkningstjänsten, där du söker förlorad arbetsinkomst, är öppen. Du loggar in via Mina Sidor och klickar på registrera reseräkning. 

Om du skulle ha jobbat under UNG2022 kan du söka ersättning för förlorad arbetsinkomst. Det gör du digitalt på hemsidan. Prata med lönekontoret om din timpenning. Det är viktigt att timpenningen inkluderar semesterersättning och ATK (gäller även dig med månadslön).

Behöver du hjälp, hör av dig till din avdelning.

Jag hann inte söka förlorad arbetsinkomst innan den 1 juni, får jag inga pengar då?

Du kan fortfarande söka ersättning om förlorad arbetsinkomst på Mina Sidor men din ersättning kommer på din lön månaden efter att vi har tagit emot din korrekta ansökan. Vänligen sök så fort som möjligt. 

Logga in på Mina Sidor och klicka på registrera reseräkning. 

Jag sökte ju ersättning i juni men har inte fått någon ersättning än, vad är fel?

Om din ansökan kommit in korrekt men att du ännu inte fått ersättning beror det på att din ansökan kom in efter att vi skickat vidare uppgifter för utbetalning. Det innebär att du får ersättning nästkommande månad. 

Vad är UNG2022?

UNG2022 är Pappers stora satsning på unga medlemmar. Eventet UNG2022 gick av stapeln den 10–12 maj 2022 på Münchenbryggeriet i Stockholm och innehöll en mix av föreläsningar, diskussioner, uppträdande och god mat.

Syfte med UNG2022

Både Pappers och pappersindustrin står inför en stor generationsväxling. Genom satsningen på unga medlemmar vill vi i Pappers inspirera unga att engagera sig i facket, lära sig mer om hur man kan påverka på sin arbetsplats och samtidigt skapa en gemenskap bland unga medlemmar.