Hoppa till huvudinnehåll

Bli-medlem@2x_ljusgron.png

Image
Figurer som gör high five

Medlemsundersökning 2022

Medlemsundersökningen är nu avslutad och resultatet kommer att presenteras på förbundsmötet den 27/11. De avdelningar som har fler än 20 svarande kommer kunna få resultatet per till respektive avdelning.

Syftet är att lära sig mer om medlemmarna och följa upp om vi har förändrat resultatet från förra året. Medlemsundersökningen ligger till grund när vi planerar verksamheten och är en viktig del av Pappers utvecklingsarbete.

Alla yrkesverksamma medlemmar kommer få en länk via e-post eller sms från undersökningsföretaget Novus. Klicka på länken och svara på frågorna. Undersökningen tar ungefär 10 minuter att genomföra.

Undersökningsperioden pågår mellan den 4-19 oktober 2022.

Trisslott som tack!

Alla medlemmar som slutför undersökningen kommer att få en digital trisslott som tack för hjälpen. En personlig länk kommer att mejlas ut tidigast den 21 oktober 2022, efter att hela undersökningsperioden är avslutad. 

Saknar du e-post eller sms?

Har du inte fått något sms eller e-post så beror det på att du inte har korrekt e-postadress eller mobilnummer i Pappers medlemssystem. Du kan uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor.

Vill du delta i undersökningen trots att du inte fått ett mejl/sms från Novus? Prata med din avdelning så hjälper de dig. Observera dock att du behöver ange en korrekt e-postadress för att vi ska kunna skicka en trisslott till dig.

Du kan bara fylla i undersökningen en gång. 

Resultatet

Resultatet av medlemsundersökningen kommer presenteras på förbundsmötet i november. Självklart kommer vi även att mejla resultatet till alla avdelningar. Alla avdelningar som har över 20 svarande kommer dessutom få resultatet avdelningsvis.