Sol, värme och bad i Italien – som medlem har du rabatt

La Serra ligger i Kampanien, ca 18 mil söder om Rom. Du bor i bungalow precis vid havet. Anläggningen är mycket barnvänlig, det finns privat badstrand, pool, barnpool, restaurang, bar, tennisbana, minigolf, volleybollplan, bordtennis och boccia.

Med La Serra som bas har du skönhetsupplevelser som Capri, Amalfikusten, Pompeji och Vesuvius att besöka. I Kampanien upplever du den syditalienska värmen, glöden och gästvänligheten. Här kan folket konsten att njuta av livet. Som medlem har du 25% rabatt på boendet.

Riva del Sole

Riva del Sole ligger vid Medelhavets vita sandstrand, i Toscana 20 mil norr om Rom. Du har tillgång till privat badstrand, pool, barnklubb och den nya Spa-anläggningen. Du erbjuds aktiviteter som pilates, stavgång, danslektioner, underhållning, tennis, minigolf, fotboll och beachvolly. Det är 2 km till Castiglione della Pescaia, varifrån du kan åka med båt till öarna Elba, Giglio, Capraia och Gianutri. Med Riva del Sole som bas kan du åka till oliv- och vingårdar och avsmaka det genuina toskanska köket. Du kan bada i välgörande svavelbad ute i naturen och besöka kulturens högborgar såsom Pisa, Siena och Florens. Som medlem har du 20% rabatt på boendet.

Riva del Sole AB fyllde 50 år i maj 2010, anläggningarna byggdes för att ge medlemmarna möjlighet att kunna åka utomlands till ett reducerat pris och detta gäller fortfarande, det är din rätt att ta del av dessa semesterparadis. Välkommen till Italien! 

Mer information, bilder och bokningsformulär hittar du på: www.rivaserra.info

Bokningskontoret är öppet från måndag till fredag 09:00-16.00. 

Kontaktpersoner

Josefin Jadling, jjadling [at] rivadelsole.it
Gunnel Eriksson, gunnel.eriksson [at] rivadelsole.it

Information och bokning

Telefon: 08-21 47 43
Fax: 08-21 81 26
Skype: rivaelaserra
E-post: booking [at] rivaserra.com

Letar du efter någon av Pappers 57 avdelningar?

  Visa karta   Visa lista